Schoonheidsbehandelingen

Spa Zen (45 min)
Voor alle huidtypen
De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker. Na de behandeling voelt de huid weer heerlijk zacht en schoon aan. Inclusief epileren.

Spa Zen + (75 min)
Voor alle huidtypen
De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker. Na de behandeling voelt de huid weer heerlijk zacht en schoon aan. Inclusief epileren en een massage van gezicht, nek en decolleté.

Spa Clear balance (60 min)
Voor de gecombineerde, vette of acné huid
Een speciale behandeling waarbij de huid en poriën diep worden gereinigd. Daar waar nodig wordt er gewerkt met Salicylzuur en/of Benzoyl peroxide en de talgproductie wordt gereduceerd door het gebruik van Jojoba olie. Ook wordt er een speciaal vliesmasker aangebracht.

Spa Hydra Oxygen (60 min)
Voor de vochtarme en/of droge huid
Een behandeling waarbij gewerkt wordt met Hyaluronzuur. Het vochtniveau in de huidcellen wordt herstelt waardoor de huid er vol uitziet en droogte. lijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid ook tekenen van droogte vertoont wordt er een speciale Argan olie aangebracht. Deze olie houdt de huid soepel en tekenen van droogte nemen af. Tevens wordt er een speciaal Oxygen vliesmasker aangebracht, hierdoor wordt de doorbloeding op gang geholpen en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er na de behandeling stralender uit. Inclusief epileren en massage van gezicht, nek en decolleté.

Spa Boost (75 min)
Voor de rijpere huid met tekenen van veroudering
Deze behandeling zorgt ervoor dat het werkstof depot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen. Er wordt gemasseerd met een speciaal olieserum i.p.v. een massageolie. Ook wordt er een intensief vliesmasker met stamcel-peptiden aangebracht. Inclusief epileren en massage van gezicht, nek en decolleté.

Biopulse Therapy (75 min)
Voor alle huidtypen
Een intensieve behandeling voor anti-aging, bij puistjes en/of een onzuivere huid of bij onbalans door stress. De Biopulse Therapy brengt zuurstofrijk bloed naar het huidoppervlak. De doorbloeding wordt geactiveerd en afvalstoffen worden afgevoerd. De behandeling werkt als een mini-lift. Het verhoogd de opname van actieve werkstoffen, verhoogd het energieniveau van de stamcellen, verhelderd hyperpigmentatie, verwijderd dode huidcellen, reguleert de talgproductie, remt de P.acnes bacterie, spoelt gifstoffen weg, breekt vrije radicalen af en bestrijdt deze. Niet geschikt bij zwangerschap of wanneer er borstvoeding gegeven wordt.

Biopulse Therapy (kuur van 6 behandelingen)
Om optimale resultaten te bereiken wordt een kuur geadviseerd. Bij aanschaf van een kuur ontvangt u een intensief serum en een anti-aging protect cream spf-50

Maak een afspraak

Miranda Minkes - Sense for Skin